App NieuwsOns Gezin

Een valentijnscadeau!

By februari 11, 2018 No Comments

5 jaar geleden kregen wij een wel heel bijzonder en mooi valentijnscadeau. Wesse werd op die dag geboren. En nu is het al een echte kleuter! Die heerlijk in zijn eigen wondere wereld leeft, waarin wij soms met hem mee mogen reizen en een kijkje kunnen nemen in zijn hoofd. We hadden 5 jaar geleden niet kunnen voorstellen hoe mooi het ouderschap is, maar ook hoe zwaar het af en toe kan zijn. En dat ouderliefde onvoorwaardelijk is.

En…wie jarig is trakteert! Daarom is deze week een van onze apps gratis ☺ Zodat je kan kijken wat de app-serie nu precies inhoudt en hoe (simpel) het werkt.

We hebben gekozen voor de app Ready4Bed, deze app gebruikten wij eerst dagelijks om Wesse alle stappen aan te leren, nu zetten we hem in op avonden dat we zien dat Wesse overprikkeld is en wat meer steun nodig heeft. Dan is het heel fijn om zonder hem nog meer te overprikkelen met verbale (non-)informatie, het naar bed gaan soepel te laten verlopen. En het filmpje aan het eind? Die kijken we dan samen met hem in bed, heerlijk nog even genieten van dit momentje voor het slapen gaan.

Nieuwsgierig? Ga vandaag nog naar de appstore en download je gratis app.
Link: https://itunes.apple.com/us/app/toolkid-apps-ready4bed/id1326965586?l=nl&ls=1&mt=8

Hoe werkt het?:https://youtu.be/yU-bhLfHLyA